
Voorbereiding: 20 minuten
Bereiding: 35 minuten
Fase 2, strenge fase
Boodschappenlijstje: 1 persoon
- 1 zakje aardappelpuree
product goedkoopste proteïnedieet
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 zeeduivelfilet (circa 150g)
- Peper en Zout
- 4-5 cherrytomaatjes
- Rucola sla
voor de saus:
- 50 gram zurkel
- 50 gram kervel
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 ei
- 3 eetlepels vetarme (gevolgte) bouillon
- 1 eetlepel mosterd
- Peper en Zout
Verwarm de oven voor op 160 graden
Bestrijk de cherrytomaatjes met wat olijfolie en peper en zout. Leg ze in het midden van de oven en laat ze in 20 minuten zacht worden.
Bereiding: Verwarm de olijfolie in een pan met anti aanbaklaag. Kruid de zeeduivelfilte met peper en zout en bak de filet in 5 minuten aan beide zijden. Maak de saus. Was de zurkelblaadjes en blancheer ze 1 minuut. Kook het ei gedrurende 3 minuten tot het een achtgekookt is en houd het warm. Men het ei met de zurkel en de kervel. Pureer de saus, met de bouillon, mosterd en de olie. Naar smaak peper en zout toevoegen.
Serveer de vis op een bedje van met aardappelpuree, verdeel hier de tomaatjes over en leg de vis in het midden van het bord. Verdeel met een lepel de saus in een halve circel op het bord. Garneer met een hanje rucola sla.
RECENTE REACTIES