Login / Registreer
Goedkoopste Proteïnedieet België
0 Producten
€ 0 00

Cart

Winkelwagen Leeg
  • Geen producten in de winkelwagen.

KLANTBEOORDELING 8,5

  • PROTEÏNE WEBSHOP
    • WEBSHOP
      • AANBIEDINGEN
      • A-Z TOTAAL
      • BROODPRODUCTEN
      • DESSERTS
      • DRANKEN
      • KANT EN KLAAR
      • OMELET
      • PANNENKOEK
      • REEP
      • SHAKES
      • SNACKS
      • SOEP
    • CATEGORIE
      • DINER
      • KOUD
      • LUNCH
      • ONTBIJT
      • WARM
    • SUB CATEGORIE
      • STRENGE FASE (2)
    • NIEUWNIEUW

      VERSE BROODJES (3ST)

    • FACEBOOKFACEBOOK
  • PROTEINEDIEET
    • UITLEG DIEET
    • BEREIDINGSWIJZE
    • VEEL GESTELDE VRAGEN
    • BMI
    • VERZEND/BERZORG KOSTEN
    • ALGEMENE VOORWAARDEN
  • BLOG
    • RECEPTENRECEPTEN

      Geschikt voor ieder proteïnedieet fase 1

    • ERVARINGENERVARINGEN

      Persoonlijke verhalen

    • TIPS & TRICKSTIPS & TRICKS

      Dieet tips & tricks

    • DIEET & GROENTENDIEET & GROENTEN
      • ONBEPERKT
      • BEPERKT
      • ONBEKENDE GROENTEN
  • CONTACT
Back to top

Hoe bewaar je verse kruiden?

Tips voor het bewaren van verse kruiden:

Verse kruiden bewaren in koelkast. Wikkel de kruidentakjes in een vochtig doek en bewaar ze in de groentelade. Zo blijven ze nog tot een week goed. Basilicum kan je niet bewaren in de koelkast, de bladeren worden dan zwart. Deze kan je het beste gebundeld in een laagje water op kamertemperatuur bewaren.

Kruiden langer bewaren? Omwikkel de kruiden en hang ze op een droge, goed ventilerende plaats. Laat ze dan drogen zodat je ze nadien kunt verkruimelen en in een potje bewaren. Rozemarijn, oregano, marjolein, munt en tijm kun je makkelijk drogen.

Kruiden invriezen?
Dille, munt, basilicum, dragon, koriander, basilicum en rozemarijn kun je ook invriezen zodat ze nog lang hun verse , frisse smaak behouden.

Spoel de kruiden af met koud water, dep ze droog, verpak ze in kleine porties en vries in. Je kunt de kruiden voorsnijden, maar je verliest dan altijd wat aroma. De kruiden blijven een jaar goed in de vriezer. Ontdooi de kruiden niet voor gebruik. Voeg ze diepgevroren toe aan je gerecht. Zo blijven de smaak en het aroma goed bewaart.

Verse kruiden kan je circa 1 week goed houden.

  1. Zet verse kruiden zoals peterselie, koriander, kervel of munt of in een glas met een beetje water en bewaar het op de toonbank of in de koelkast gedurende enkele dagen, net als een boeket. Of, spoel het boeketje, wikkel ze in een theedoek, terwijl ze nog vochtig zijn, en plaats de kruiden (met of zonder een plastic zak erover) in de groentelade of op de bodem van de koelkast.
  2. Stevige kruiden zoals rozemarijn of tijm kan men gewoon ondersteboven hangen in de keuken. Ze drogen dan op een natuurlijk manier.
  3. Fijne kruiden zoals bieslook, dragon of basilicum voorzichtig afspoelen en losjes verpakken in plastic. Bewaren in de groentelade van je koelkast.

Zoek

Archives

  • juli 2022 (3)
  • juni 2022 (5)
  • mei 2022 (4)
  • april 2022 (3)
  • maart 2022 (2)
  • februari 2022 (2)
  • januari 2022 (2)
  • december 2021 (2)
  • november 2021 (2)
  • oktober 2021 (1)
  • september 2021 (2)
  • augustus 2021 (1)
  • februari 2021 (1)
  • december 2020 (1)
  • augustus 2020 (1)
  • mei 2020 (1)
  • juli 2019 (1)
  • mei 2019 (1)
  • oktober 2017 (1)
  • maart 2017 (1)
  • januari 2017 (1)
  • december 2016 (1)
  • november 2016 (1)
  • september 2016 (1)
  • augustus 2016 (2)
  • juni 2016 (3)
  • maart 2016 (1)
  • januari 2016 (3)
  • december 2015 (1)
  • november 2015 (2)
  • oktober 2015 (2)
  • september 2015 (1)
  • augustus 2015 (1)
  • juli 2015 (6)
  • mei 2015 (3)
  • maart 2015 (3)
  • februari 2015 (1)
  • december 2014 (1)
  • november 2014 (4)
  • oktober 2014 (2)
  • september 2014 (3)
  • augustus 2014 (2)
  • juli 2014 (4)
  • juni 2014 (4)
  • mei 2014 (2)
  • april 2014 (5)
  • maart 2014 (2)
  • januari 2014 (1)
  • juli 2013 (1)
  • april 2013 (1)
  • december 2012 (1)
  • november 2012 (33)
  • december 2011 (2)

Categories

  • ALLE RECEPTEN
    • Basis ingrediënt aardappelpuree/taart
    • Basis ingrediënt brood
    • Basis Ingrediënt chili
    • Basis ingrediënt couscous
    • Basis ingredïent gehakt balletjes
    • Basis ingrediënt kipnuggets
    • Basis ingrediënt omelet
    • Basis ingrediënt pannenkoek
    • Basis ingredient pasta
    • Basis ingrediënt pizza deeg
    • Basis ingrediënt Rijst
    • BBQ
    • Fase 2 vlees of vis
    • Oven gerechten
    • Soep
  • ERVARINGEN
  • GROENTEN & PROTEÏNEDIEET
    • Groenten beperkt (max. 200gr p.d.)
    • Groenten onbekend
    • Groenten onbeperkt
  • TIPS & TRICKS
  • Uncategorized

Blogroll

WEEKAANBIEDING

Inschrijven Nieuwsbrief

Recente berichten

Omelet met spinazie & saliegeplaatst door Goedkoopsteproteinedieet
recept proteinedieet omlet bieslook cakeje
Omelet cakeje & witte kool saladegeplaatst door Goedkoopsteproteinedieet
fusilli
Verfrissende saladesgeplaatst door Goedkoopsteproteinedieet

Copyright Goedkoopste Proteïnedieet België 2016 Goedkoopste Proteïnedieet België | Alle rechten voorbehouden.