Login / Registreer
Goedkoopste Proteïnedieet België
0 Producten
€ 0 00

Cart

Winkelwagen Leeg
  • Geen producten in de winkelwagen.

KLANTBEOORDELING 8,5

  • PROTEÏNE WEBSHOP
    • WEBSHOP
      • AANBIEDINGEN
      • A-Z TOTAAL
      • BROODPRODUCTEN
      • DESSERTS
      • DRANKEN
      • KANT EN KLAAR
      • OMELET
      • PANNENKOEK
      • REEP
      • SHAKES
      • SNACKS
      • SOEP
    • CATEGORIE
      • DINER
      • KOUD
      • LUNCH
      • ONTBIJT
      • WARM
    • SUB CATEGORIE
      • STRENGE FASE (2)
    • NIEUWNIEUW

      VERSE BROODJES (3ST)

    • FACEBOOKFACEBOOK
  • PROTEINEDIEET
    • UITLEG DIEET
    • BEREIDINGSWIJZE
    • VEEL GESTELDE VRAGEN
    • BMI
    • VERZEND/BERZORG KOSTEN
    • ALGEMENE VOORWAARDEN
  • BLOG
    • RECEPTENRECEPTEN

      Geschikt voor ieder proteïnedieet fase 1

    • ERVARINGENERVARINGEN

      Persoonlijke verhalen

    • TIPS & TRICKSTIPS & TRICKS

      Dieet tips & tricks

    • DIEET & GROENTENDIEET & GROENTEN
      • ONBEPERKT
      • BEPERKT
      • ONBEKENDE GROENTEN
  • CONTACT
Back to top

Liever de bereidingswijze in PDF printversie?  Klik  HIER om het bestand te openen.

Bereiding in een shaker heeft de voorkeur. Geen shaker? Bereid je eiwitdieet – proteïnedieet product in een hoge smalle kom, mix met een garde,  tot alle poeder is opgelost.

Algemene bereiding van KOUDE producten:  aanmaken met de opgegeven hoeveelheid KOUD water (shakes, pudding, desserts etc.). Goed shaken. Paar minuten laat staan voor het beste resultaat. Bij heel warm weer 20 ml water minder toevoegen en deze vervangen door 2 ijsklontjes. Goed shaken en genieten maar!

Bereiding WARME eiwitdieet producten: Zakje aanmaken met de opgegeven hoeveelheid KOUD water, goed shaken. Daarna verwarmen in koekenpan of in magnetron (deksel verwijderen van shaker! ) Magnetron 800w circa 1 min. Paar minuten laten afkoelen en direct nuttigen. Gehaktballetjes, kip-nuggets en omeletten kunnen klaargemaakt worden en in een afgesloten trommel worden bewaard en de volgende dag worden gegeten.

Aardappelpuree

Voeg 100 ml. (warm) water toe aan één zakje aardappelpuree (32 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.

Aardappeltaart

Voeg 75 ml. koud water toe aan één zakje aardappeltaart (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Bekleed een vorm met bakpapier en bak in een voorverwarmde oven gedurende 15 minuten, of op laag vuur bakken in een pan met anti-aanbaklaag.

Aardbei shake pudding

De inhoud van het zakje aardbei shake/pudding in een kom/shaker doen. Voor een PUDDING: langzaam 150 ml koud water toevoegen onder voortdurend roeren met een klopper of vork tot alles goed is opgelost. Enkele minuten in de koelkast plaatsen om het voldende te laten indikken. Voor een MILK-SHAKE: de shaker vullen met de inhoud van een zakje, 220 ml koud water toevoegen en mixen. Consumeer binnen 10 minuten.

Aardbei milkshake

Voeg 200 ml. water toe aan één zakje aardbei milkshake (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Laten afkoelen gedurende enkele minuten. 

Aardbeien ijs

Voeg 75ml. water toe aan een zakje aardbeien ijs (40 gram) goed mixen tot een romig geheel. Zet het ijs in een schaaltje/bakje nog 4 uur in de vriezer. Circa 15 minuten voor gebruik uit de vriezer halen.

Ananas-Sinaasappel drank

Voeg 230 ml. koud water toe aan een zakje ananas-sinaasappel drank (24 gram). Goed mixen tot alle poeder is opgelost. Laat het kort staan. Het schuim zal na 5 minuten geheel verdwijnen. Drink het koud evt. met toevoeging van ijsklontjes.

Aspergesoep

Voeg 200 ml.  warm water toe aan één zakje aspergesoep (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. 

Bananenshake/pudding

De inhoud van het zakje bananenshake/pudding (24 gram) in een kom/shaker doen. Voor een PUDDING: langzaam 115 ml. koud water toevoegen onder voortdurend roeren met een klopper of vork tot  alles goed is opgelost. Gedurende 15 tot 30 min in de koelkast plaatsen om het voldoende te laten dikken. Voor een SHAKE: de shaker vullen met de inhoud van een zakje, 220 ml. koud water toevoegen en mixen. Consumeer binnen 10 minuten.

Bosvruchtenyoghurt

Voeg 170-200 ml. water toe aan één zakje bosvruchtenyoghurt (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in water.

Brood

Voeg 40 ml. koud water toe aan één zakje brood (25 gram), kneed het deeg, vorm een bal en bak dit gedurende 20-15 minuten op bakpapier in een voorverwarmde oven (200 C°).

Cappuccino

Voeg 170 ml. (warm) water toe aan één zakje cappuccino (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.

Cappuccino in pot

Voeg 170 ml. (warm) water toe aan twee schepjes cappuccino (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.

Caramel pudding

Voeg 150 m.l water toe aan één zakje caramelpudding (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Laat enkele minuten staan.

Carbonara saus

Voeg 30 ml. kokend water toe aan één zakje carbonarasaus (4 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.

Champignonsoep

Voeg 200 ml. warm water toe aan één zakje champignonsoep (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.

Chili con carne

Voeg 170 ml. kokend water toe aan één zakje chili con carne (33,5 gram) en mix tot alles goed is opgelost in het water. Plaats 1 minuut in de magnetron, en laat vervolgens 3-5 minuten afkoelen.

Chocolade cake

Voeg 75 ml. water toe aan één zakje chocolade cake (32 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Schenk in een siliconen bakvorm of maak de zijkanten van de shaker schoon en plaats 1,5 minuut in de magnetron (800W).

Chocolade dessert

Voeg 150 ml. water toe aan één zakje chocolade dessert (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Laten afkoelen gedurende enkele minuten.

Chocolade drank

Voeg 160ml. (warm) water toe aan één zakje chocolade drank (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.

Chocolade drank in pot

Voeg 160ml. water toe aan twee schepjes chocolade drank (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.

Chocolade ijs

Voeg 75ml. water toe aan een zakje chocolade ijs, goed mixen tot een romig geheel. Zet het ijs in een schaaltje/bakje nog 4 uur n de vriezer. Circa 15 minuten voor gebruik uit de vriezer halen.

Chocolade mousse

Voeg 75 ml. water toe aan één zakje chocolade mousse (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water en er een licht gekleurde mousse ontstaan is. Voor serveren 15 minuten koelen.

Chocolade peer dessert

Voeg 150 ml.  (warm) water toe aan één zakje chocolade peer dessert (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.

Chocolade spread

Inhoud van een zakje chocolade spread (4 gram) vermengen met 15-20ml. water.

Cornflakes

Vul een kom met 150 ml. magere melk en voeg de cornflakes toe. Cornflakes kunnen ook gegeten worden zonder melk.

Couscous

Voeg bij 50 ml. kokend water een zakje couscous (25 gram) en roer het geheel goed door elkaar. Enkele minuten laten staan. Neem de couscous uit de pan, serveer warm.

Frambozen gelei

Voeg 15 ml. koud water toe aan één zakje frambozen gelei (4 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Laat 10 minuten staan.

Fusilli

Pasta onderdompelen in kokend water, zout toevoegen, 5-6 minuten laten koken.

Gehakt balletjes

Voeg 40 ml koud water toe en meng tot een deeg, maak met een lepel kleine bolletjes. Verhit in een koekenpan met antiaanbaklaag twee eetlepels olijfolie. Bak de balletjes op laag vuur, regelmatig keren in circa 5-6 minuten tot ze gaar zijn.

Groentesoep

Voeg 200 ml. warm water toe aan één zakje groentesoep (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.

Havermout

Voeg 100 ml. koud water toe aan één zakje havermout (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Eventueel naar eigen smaak meer of minder water toevoegen.

Kip Champignons maaltijd / Kip Curry maaltijd

Prik een paar gaatjes in de folie, plaats het bakje in het midden van de magnetron op 800 wat, 90 seconden. Halverwege het bakje voorzichtig schudden zodat de warmte wordt verdeeld. Verwijder de folie en laat de maaltijd nog 30 seconden rusten.

Kipkerrie soep

Voeg 200 ml. warm water toe aan één zakje kipkerrie soep (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.

Kip nuggets

Voeg 40ml. water toe aan één zakje kip nuggets (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Vorm nuggets van het deeg, op het bakpapier plaatsen, 15 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 200°C.

Kippensoep met croutons

Voeg 180 ml. warm water toe aan één zakje kippensoep met croutons (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.

Kwark abrikoos

Voeg 150 ml. water toe aan één zakje kwark abrikoos (28 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.

Marokkaanse soep

Voeg 170-200 ml. warm water toe aan één zakje Marokkaanse soep (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.

Muesli chocolade / Muesli rode vruchten

Voeg 150 ml magere melk toe aan één zakje muesli chocolade.

Omelet Bacon / Bieslook/ Champignon / Kaas/ Mediterraan

Voeg 120 ml. water toe aan één zakje omelet (25 gram ) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Bak op laag vuur in een pan met anti-aanbaklaag (omelet kan op traditionele wijze bereid worden of als roerei).

Pannenkoek appel caramel/ chocobanaan

Voeg 70 ml. koud water toe aan één zakje pannenkoek (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Op laag vuur beide zijden bakken in een pan met anti-aanbaklaag.

Pannenkoek naturel/ bacon-kaas

Voeg 100 ml. koud water toe aan één zakje pannenkoek (25/31 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Op laag vuur beide zijden bakken in een pan met anti-aanbaklaag.

Pasta bolognese / Pasta carbonara

Voeg 170 ml. kokend water toe aan één zakje pasta (44 gram) en mix tot alles goed is opgelost in het water. Plaats 1 minuut in de magnetron, en laat vervolgens 3-5 minuten afkoelen.

Perzik mango drank

Voeg 200 ml. water toe aan één zakje perzik mango drank (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.

Pizza deeg met topping

Deeg: voeg 50 ml. water toe aan één zakje pizza deeg (30 gram) en kneed het deeg met de handen. Vorm een pizzabodem van 15-20 cm. Op bakpapier plaatsen, topping aanbrengen, 15 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 200°C. Topping: voeg 40 ml. water toe aan één zakje topping (5 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Laat enkele minuten staan, vervolgens aanbrengen op pizzabodem.

Rijst

Kook de rijst in het zakje 10-12 minuten.

Rijstpudding

Voeg 100 ml. warm water toe aan één zakje rijstpudding (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Eén minuut in de magnetron, laten afkoelen gedurende 15 minuten.

Rode vruchten drank

Voeg 230 ml. koud water toe aan één zakje rode vruchten drank (24 gram). Goed mixen tot alle poeder is opgelost. Laat het een kort ogenblik staan. Het schuim zal na 5 minuten geheel verdwenen zijn. Drink het koud evt. ijsklontjes toevoegen

Sinaasappelsap

Voeg 200 ml. water toe aan één zakje  sinaasappelsap (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.

Smoothie Aardbei Banaan / Aardbei Framboos

Voeg 230 ml. koud water toe aan één zakje smoothie. Goed mixen tot alle poeder is opgelost. Laat het een kort ogenblik staan. Het schuim zal na 5 minuten geheel verdwijnen. Drink het koud evt. met toevoeging van ijsklontjes.

Straciatella dessert

Voeg 140ml. water toe aan een zakje poeder straciatella dessert (25 gram), goed roeren en indien gewenst 15 minuten koelen in ijskast.

Tagliatelle

Pasta onderdompelen in kokend water, zout toevoegen, 5-6 minuten laten koken.

Thaise soep

Voeg 200 ml. warm water toe aan één zakje Thaise soep (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.

Tiramisu dessert

Voeg 130 ml. koud water toe aan één zakje tiramisu (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Laat 10 minuten staan.

Tomaten saus

Voeg 30 ml. (warm) water toe aan één zakje tomatensaus (4 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Laat enkele minuten staan voor gebruik.

Tomaten soep

Voeg 200 ml. warm water toe aan één zakje tomaten soep (26 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost. Verwarm 1 minuut in de magnetron 800 watt of in een steelpannetje onder voortdurend roeren.

Vanille crisp pudding

Voeg 100 ml water toe aan één zakje vanille crisp pudding en mix tot het poeder goed is opgelost in het water.

Vanille dessert

Voeg 150 ml. water toe aan één zakje vanille dessert (25 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Warm: Verwarm in de mangnetron (shaker ZONDER deksel) op 600 watt circa 1 mniuut. Laten afkoelen gedurende enkele minuten.

Vanille ijs

Voeg 75ml. water toe aan een zakje vanille ijs (40 gram). Goed mixen tot een romig geheel. Zet het ijs in een schaaltje/bakje nog 4 uur n de vriezer. Circa 15 minuten voor gebruik uit de vriezer halen.

Vissoep

Voeg 200 ml. warm water toe aan één zakje vissoep (26 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost. Verwarmen 1 minuut in magnetron 800 watt of in een steelpannetje onder voortdurend roeren.

Vissticks

Voeg 40 ml koud water toe en meng tot een deeg, maak met een lepel een langwerpig bolletje. Verhit in een koekenpan met antiaanbaklaag twee eetlepels olijfolie. Bak de sticks op laag vuur, regelmatig keren in circa 5-6 minuten tot ze gaar zijn.

Vruchten cake

Voeg 75 ml. warm water toe aan één zakje vruchten cake (32 gram) en mix tot het poeder goed is opgelost in het water. Schenk in een siliconen bakvorm of maak de zijkanten van de shaker schoon, en plaats 1,5 minuut in de magnetron (800W).

Witte chocolade drank

Voeg het poeder toe aan 200 ml warm of koud water,  goed mengen, in een shaker geeft het beste resultaat.


  • HOME
  • UITLEG DIEET
  • BMI
  • BEREIDINGSWIJZE
  • VERZEND/BERZORG KOSTEN
  • ALGEMENE VOORWAARDEN

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):

Snel Contact

Behoefte aan een snel antwoord op uw vragen? Vul het formulier in, wij zullen antwoorden in max. 24u.

* Insert a message
* Voer je naam in
* Voer een geldig e-mail adres in

Testimonials

  • Ik laat je even weten dat ik zo net mijn pakje ontvangen heb
    Superaangename surprise dat handgeschreven kaartje en de extra’tjes, ik ben er helemaal blij mee, dank je wel!!
    Het lijkt me zelfs dat de producten net hetzelfde zijn dan die van het dure merk waar mijn dietiste mee samenwerkt.
    Ik dierf eerst niet goed te bestellen met bang dat het rare producten gingen zijn, maar ik ben helemaal overtuigd nu. Had ik het eerder geweten dat het zo ging meevallen had ik ineens wel meer aangekocht, ik ben alvast van plan om nog te bestellen.

    Zeer bedankt voor de goede service;

    Testimonials
    I. Nieuwe tevreden klant.

  • Heb meteen voor 2 weken spullen besteld weer, benieuwd hoeveel er dan af is, zal wel iets minder worden per week dan dit. Bestelling is lekker snel afgeleverd, top dat er supplementjes bij zitten om te proberen. Misschien een idee om op de pakbon een kolom extra te maken waarin het aantal koolhydraten van het betreffende product vermeld staan, zie je meteen wat je wel of niet kunt combineren per dag. Ga zo door met deze site, leuk!!

     

    Testimonials
    Anita

  • Wauw, wat een gave nieuwe site. Ik heb al vaker bij jullie besteld, maar ik ga zeker ook de blog en de recepten volgen! Top

    Testimonials
    Monique Bongers

  • Ik heb net de producten voor het eerste besteld, het is een stuk goedkoper als het proteine dieet wat ik tot voorkort gebruikte. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat en de smaken.

    Testimonials
    GB

  • Uw webside ziet er goed uit. Ik hoop klant bij u te worden.
    Ik wil graag een account bij u aanmaken.

    Testimonials
    Jos

WEEKAANBIEDING

Inschrijven Nieuwsbrief

Recente berichten

recept proteïnedieet andijvi met groente saus
Andijvie stampotje met groentesausgeplaatst door Goedkoopsteproteinedieet
Snelle asperge receptengeplaatst door Goedkoopsteproteinedieet
Hartige gevulde pannenkoek & frisse saladegeplaatst door Goedkoopsteproteinedieet

Copyright Goedkoopste Proteïnedieet België 2016 Goedkoopste Proteïnedieet België | Alle rechten voorbehouden.